Goed onderwijs verdient uitstekende communicatie

Onze maatschappij verandert in rap tempo. Een duidelijk profiel is niet alleen voor bedrijven belangrijk maar ook voor scholen. Wij helpen je met het scherpstellen en het communiceren daarvan.

Waar sta je voor als school? Hoe kijk je tegen het onderwijs aan? Wat is je plaats in de maatschappij en wat is je visie op de toekomst? Het profiel van een school is veel meer dan alleen het onderwijsaanbod. Door een duidelijke profilering geef je leerlingen (en ouders) echt wat te kiezen. In ieder geval meer dan welke school het dichtstbij is ;-). Maar je profileert je ook ten opzichte van potentiële werknemers. En trekt de werknemers aan die bij je passen en die je verder kunnen brengen.

Waartoe dient ons onderwijs?

Communicatie voor scholen én besturen

Raadhuis onderwijs is onderdeel van Raadhuis creatief bureau, een fullservice marketingcommunicatie bureau uit Noord-Holland. Door onze ervaring met verschillende onderwijsorganisaties hebben we hier een specialisme voor ontwikkeld. Waarbij de startvraag voor iedere school eigenlijk zou moeten zijn: “Waartoe dient ons onderwijs?”

Wij kunnen scholen in de breedte helpen met hun communicatie. Van het vormgeven van het logo tot een complete communicatiecampagne om een nieuw onderwijsconcept te lanceren. Maar ook websites, wervingscampagnes, schoolgidsen, animaties, magazines, brochures, enzovoort. Wij helpen je met het vertellen van je verhaal, in de breedste zin van het woord.

“Het doel van goede communicatie? Het beter maken van je school én je onderwijs”

PO, VO, VMBO en MBO

Wij werken voor scholen in het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en het Beroepsonderwijs. Zowel voor individuele scholen als overkoepelende besturen en stichtingen.

Kennismaken?

Bel (072) 564 07 15 of mail bart@raadhuis.com voor een afspraak met Bart van Koppen of vul het formulier in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.